thumb

Litt om oss

Utsikten barnehage startet opp høsten 1989. Dengangen ble vi etablert på Avdeling Utsikten, i Åkershagan, Ottestad. Høsten 2004 flyttet vi inn i nybygget barnehage i Løvstadvegen 10, Ottestad.

Du finner oss på facebook under navnet Utsikten barnehage AL og på Instagram under navnet @utsiktenbhg. Der legger vi ut småglimt fra vår barnehaeghverdag.

Om barnehagen

Utsikten barnehage er en offentlig godkjent, privat foreldreeiet barnehage som kanskje har lettest tilgjengelighet i hele Ottestad. Med Åkersvika, skogen og parkområdet som nærmeste nabo, er området et eldorado for barna.

For å komme til barnehagen tar dere av i rundkjøringa ved Stangebrua/Vikasenteret, og kjører østover langs Mjøsa så langt dere kommer. (ca 500 m).

Lokaler og uteområde

Barnehagen er miljøvennlig, vi har bergvarme som oppvarming, klimaanlegg som gir oss god luft både vinter og sommer, samt at dette systemet gir oss mulighet til kjøling om sommeren. Uteområdet er på hele 4.5 mål og personalet har sammen med arkitekt utarbeidet et spennende, utfordrende og oversiktlig utemiljø.

Barnehagen jobber nå med Grønt flagg sertifisering.